Team WoW

WoW Horeca

Cheers!

Naast onze passie voor planning, organisatie en styling gaat ons hart ook harder kloppen van een goede dienstverlening in de horeca. Sinds begin 2021 hebben wij daarom een tweede tak opgezet genaamd: WoW Horeca! Ons doel is een onvergetelijke feestje met een goede borrel! Martijn van Steenoven, een échte horeca-topper! Hij werkt al van jongs af aan in de horeca. Met jaren lange ervaring achter (maar zeker ook voor) de bar, in de bediening en de persoonlijke touch heeft hij in dit vak zijn roeping gevonden. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot ondernemer in de horeca en zet hij zich voor de volle 100% in voor WoW Horeca Wij organiseren Cocktail Parties en Cocktail Workshops.

WoW Cockail Parties

Geniet van een all-in service! Onze cocktailbar is de eyecatcher van jouw feest. Verwen je gasten met high-end cocktails, een professionele service en een aantrekkelijke bar. Met de mobiele cocktailbar komen wij bij jou thuis of op een feestlocatie. Wij verzorgen de drank, de glazen en alle benodigdheden en ingrediënten voor een smakelijke cocktail. In overleg bepalen we welke cocktails wij zullen schenken. Wil je ons en de cocktailbar boeken voor een gezellig tuin feest, jullie trouwfeest, voor je personeel, je familie of vrienden? Neem contact met ons op!

WoW Cocktail Workshops

Een interactief en onvergetelijk programma waarin wij jou en je gasten álles vertellen over cocktails. Ieder krijgt zijn of haar eigen materiaal; van een boston shaker tot een muddler, een snijplank, een spoon, een limoenpers en van een snijplank tot aan hippe cocktailglazen. Onder leiding van ons gaan we samen shaken tot we allemaal een perfecte cocktail kunnen serveren.