WoW Event Styling

Ontzorgen, maar dan ook écht én op alle gebied, van A tot Z. Wij verzorgen op hoog niveau gepersonaliseerde styling, ontlasten je in de planning en maken het af met de luxe WoW Verhuur.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij zullen je een passend voorstel aanbieden.


+31640330401 

  info@wow-eventstyling.nl 

WoW Event Styling

Team WoW verzorgt volledige styling op hoog niveau én milieu bewust. Van ballon decoraties, verse bloemen tot aan gepersonaliseerde items als welkomstborden en naamkaartjes. De puntjes op de i voor het ultieme WoW gevoel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

WoW Verhuur

Maak je feest compleet met WoW verhuur.

Huur bij ons al je benodigdheden waaronder onder andere statafels- tafels- tafellinnen- stoelen- glaswerk- bestek- servies- sparkles - shimmerwall - ledlichten - bckdrops - tafels - stoelen  etc.

Maak jouw event of feest compleet met ons aanbod aan luxe feest artikelen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar en geopend, op afspraak kun je de WoW Verhuur artikelen bij ons magazijn in Eindhoven komen ophalen. Vanzelfsprekend kunnen wij jouw bestelling ook op ieder adres in Nederland en België komen bezorgen.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij zullen je een passend voorstel aanbieden.

Planning

Na het afronden van de cursus “ Van Passie tot Partyplanner” en door de inmiddels jaren ervaring, kennen wij de kneepjes van het vak en hebben de juiste contacten binnen ons netwerk om de voorbereiding gestructureerd te laten verlopen.

Het maken van een draaiboek, een strakke maar realistische planning en dat alles rekening houdend met de budgetten. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, dat begrijp ik! Wij vertalen jouw dromen en ideeën naar een concept, verrassen jou én je gasten en zorgen zo voor een blijvend mooie herinnering aan jouw event.

Dit alles start met het plannen van een locatie bezichtiging. Vanuit daar bespreken we jouw wensen en onze mogelijkheden. We nemen jouw zorgen uit handen maar houden korte lijntjes.

Photobooth

De WoW Photobooth is te huur in twee opties.

Optie WoW €250,00
Je krijgt een gepersonaliseerd design van ons cadeau. Je kunt onbeperkt foto’s maken en deze per direct via een QR code downloaden op je eigen telefoon. Achteraf sturen wij alle foto’s die gemaakt zijn toe via een link.

Optie WoW Photobooth Deluxe €395,00
Je krijgt een gepersonaliseerd design van ons cadeau. Je kunt onbeperkt foto’s maken en deze per direct via een QR code downloaden op je eigen telefoon. Achteraf sturen wij alle foto’s die gemaakt zijn toe via een link. + je kunt de foto’s direct afdrukken in een leuk strookje, zo hebben jij en je gasten en jij een leuke herinnering aan de gelegenheid!