Meet Team WoW

Wat leuk dat je onze website bekijkt! 

Even kennismaken? Ik stel ons team graag én vol trots aan je voor. Mijn naam is Amy Kuppens, eigenaresse van WoWEvent Styling en WoW Horeca!

Benieuwd naar waar het allemaal begon? In de zomer van 2019 schreef ik WoW in bij de KvK. Ik studeerde nog, had geen investeringskapitaal, geen idee hoe het zou gaan lopen, maar ik had wel een heel duidelijk doel; mijn creativiteit en talent voor organiseren inzetten om andere te ontzorgen en te kunnen laten genieten van een feest of bijzondere gelegenheid. Vandaag de dag knijp ik mijzelf wel eens, om te beseffen hoe WoW alles is gegaan. We hebben de afgelopen jaren al veel verschillende boekingen mogen verzorgen, van onze eerste internationale WoW Hostess boekingen, tot aan tal aan verjaardagsfeesten, jubilea gelegenheden, bedrijfsborrels, (21)-diners, babyshowers, gender reveal feestjes en heel bijzonder ook bruiloften!

Begin 2021 hebben wij een tweede tak geopend en is WoW Horeca ontstaan. Onder dit label organiseren wij cocktail workshops en party’s bij jou thuis of op locatie! Martijn van Steenoven (mede-verantwoordelijk) werkt al vanaf jongs af aan in de horeca. Hij is zoals ze dat zeggen, een échte horeca-topper! Ooit begonnen in de afwas, jaren lange ervaring achter (maar zeker ook voor) de bar,  in de bediening en de persoonlijke touch. Voor WoW Horeca zet hij zich voor de volle 100% in en hebben wij het originele concept bedacht om volledig verzorgde cocktail feestjes aan te bieden. Lees meer: WoW Horeca.

Vanzelfsprekend was dit alles nooit gelukt zonder ons team.  Vol trots kan ik zeggen dat Team WoW bestaat uit een aantal vaste gezichten; onze hostessen, stylisten, vaste koerier en de toppers achter de schermen die er voor zorgen dat het onder andere het magazijn er altijd netjes bij staat, de administratie klopt en bestellingen tijdig klaar staan.

Lieve volgers, klanten, vrienden en familie, dank jullie wel voor het vertrouwen! Team WoW is ervaren én enthousiast en wij staan te popelen om ook jouw feestje tot een onvergetelijke dag te maken!

 Tot snel!?