Team WoW

Even kennismaken? Ik stel ons team graag én vol trots aan je voor. Mijn naam is Amy Kuppens, eigenaresse van WoW Event Styling en WoW Horeca!

Benieuwd naar waar het allemaal begon? In de zomer van 2019 schreef ik WoW in bij de KvK. Ik studeerde nog, had geen investeringskapitaal, geen idee hoe het zou gaan lopen, maar ik had wel een heel duidelijk doel; mijn creativiteit en talent voor organiseren inzetten om andere te ontzorgen en te kunnen laten genieten van een feest of bijzondere gelegenheid. Vandaag de dag knijp ik mijzelf wel eens, om te beseffen hoe WoW alles is gegaan. We hebben de afgelopen jaren al veel verschillende boekingen mogen verzorgen, van onze eerste internationale WoW Hostess boekingen, tot aan tal aan verjaardagsfeesten, jubilea gelegenheden, bedrijfsborrels, (21)-diners, babyshowers, gender reveal feestjes en heel bijzonder ook bruiloften!

Begin 2021 hebben wij een tweede bedrijf gestart en is WoW Horeca ontstaan.

Onder dit label verzorgen wij de volledige horeca. Van een mobiele bar op locatie, (cocktail) workshops, horeca personeel en high tea / tipsy tea’s volledig naar wens. (Bijna) alles kan!

Martijn van Steenoven, eigenaar van WoW Horeca werkt al vanaf jongs af aan in het vak. Met verschillende ervaringen in binnen en buitenland weet hij snel te schakelen en van ieder event, groot en klein de horeca tot een hoger niveau te brengen. Van de drank, tot aan de glazen en van de bar tot aan een glimlach bij het schenken, bij Team WoW zit horeca in het bloed en dat merken je gasten!

Cheers! Lees meer: WoW Horeca.

Vanzelfsprekend was dit alles nooit gelukt zonder ons team.  Vol trots kan ik zeggen dat Team WoW bestaat uit een aantal vaste gezichten; onze hostessen, stylisten, vaste koerier en de toppers achter de schermen die er voor zorgen dat het onder andere het magazijn er altijd netjes bij staat, de administratie klopt en bestellingen tijdig klaar staan.

Lieve volgers, klanten, vrienden en familie, dank jullie wel voor het vertrouwen! Team WoW is ervaren én enthousiast en wij staan te popelen om ook jouw feestje tot een onvergetelijke dag te maken!

 Tot snel!?